fbpx

Confessions: Hoe ik me echt voel en waarom ik nu met mezelf date

Fijn dat je er bent! De happy highlights die je op social media ziet, zijn maar een klein deel van het leven. Ik ben 30+ en weer single. In deze episode deel ik hoe ik me echt voel. 

Je gaat luisteren naar een emotioneel proces, opgenomen op het moment dat ik het doormaakte. Je krijgt het onge-edit van me. We delen vaak niet hoe we ons echt voelen, terwijl het juist heel fijn kan zijn om ook die kant van jezelf te laten zien. 

Wat het verbreken van een relatie met me deed. Door het leven gaan als wandelend hoofd. Altijd op zoek zijn naar iemand die me zou kunnen redden. Seksueel misbruik, een burn-out, patronen in relaties.  Het komt allemaal aan bod. 

Ga je mee op deze innerlijke reis? 

Shit meemaken en daar levenslessen uithalen, is wat ik doe. Die lessen geef ik vervolgens met liefde aan je door, hoef jij niet alles zelf te ontdekken. You’re welcome 😉 

Herken je iets in dit verhaal? Zit je met vragen of wil je zelf iets delen? Laat het hieronder weten of deel het met me via team@martinevandendool.com

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *