Coaching

Er is zoveel moois te beleven op deze wereld, zonde om er niet van te genieten. Daarom coach ik graag ambitieuze mensen die alles uit hun werk én hun leven willen halen. Ik help je om je vrij te voelen, zodat je durft te doen waar je stiekem altijd al naar verlangde.

Ik geloof…

dat je alles kunt wat jij denkt dat je kunt. Ik bied je een veilige plek waarin je leert om in jezelf te geloven en je eigen keuzes te maken. Je mag groots dromen. Ik bied je het vertrouwen waardoor je in beweging durft te komen. Je mag gaan leven zoals je altijd al verlangde. Je gaat zo lekker in je vel zitten, dat je je thuis voelt, waar je ook bent.

Samen ontdekken we wat je grootste droom en je diepste verlangen is. We kijken hoe dat verschilt met waar je nu staat in het leven. We onderzoeken wat je tegenhoudt en wakkeren je innerlijke vlam aan. Dat geeft zoveel energie, dat jij straks niet meer te stoppen bent.

Je ontdekt dat je alles kunt doen wat je denkt dat je kunt.

You can do anything

you think you can

Dit begint allemaal met oprecht, onvoorwaardelijk, van jezelf houden. Zelfliefde laat je stralen, wat er ook gebeurt. Dit is ook voor jou mogelijk. Ik wil je daar graag bij helpen, door je persoonlijke groeiproces te versnellen. Personal growht hacking, noem ik dat.

You can do anything

but not everything

Je kunt alles doen wat je wilt, maar je kunt niet alles tegelijk. Je tijd en energie zijn beperkt. Daarom is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Waar wil jij je tijd en energie in stoppen?

You can do anything

What do you choose?

Ik geloof dat je altijd een keuze hebt. Door verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes, krijg je meer controle over je gedachten en emoties. Je ontdekt dat je alles kunt doen wat je denkt dat je kunt. je gaat je leven leiden op basis van je verlangen. Op jouw voorwaarden. Bewust, met intentie.

 Ik kies voor een leven vol vrijheid en energie. Wil jij dat ook?

Hoe kan ik je helpen?

Inspiratiegesprek

Plan een inspiratie gesprek in en ontdek hoe je je weer lekker kunt voelen

Gratis 

Coaching

  • Intake sessie
  • 2 maanden coaching
  • Tussentijdse begeleiding

 € 450

Personal Growth hacker programma

  • Live intake sessie
  • Persoonlijk groei plan
  • 6 maanden coaching
  • Live event

€ 1450

Mijn doel is …

dat je je in het dagelijks leven net zo lekker voelt, als op een zonnige dag op een festival.

Contact

You can do anything

you think you can

Wil je weten hoe jij dit doet? Vraag het me.

2 + 9 =

Follow me