fbpx

Coaching

Jij bent gemaakt om ontspannen te stralen! Voel je dat nu even niet? Of verlang je naar meer? Meer rust, meer sparkle, meer liefde?

Laat mij je dan ondersteunen in je proces. Met liefdevolle ogen kijken we samen naar je situatie. Zowel de realiteit als je binnenwereld kunnen waarschijnlijk een upgrade gebruiken, zodat alles weer gaat stromen. Ik tune met aandacht op je in en help je voelen wat er nodig is om beweging in je systeem te krijgen. Door het onzichtbare zichtbaar te maken en vanuit een ander perspectief te bekijken, ontstaan er nieuwe mogelijkheden.

 Ik bied je graag die veilige plek, waar we samen gaan ontdekken hoe jij (weer) ontspannen kunt stralen.

Een veilige plek…

om te groeien. Je leert weer in jezelf te geloven en je eigen keuzes te maken. Je mag groots dromen. Ik bied je het vertrouwen waardoor je in beweging durft te komen. Je mag gaan leven zoals je altijd al verlangde. Je gaat weer lekker in je vel zitten en voelt je thuis, waar je ook bent.

Samen ontdekken we waar je naar verlangt. We kijken hoe dat verschilt met waar je nu staat in het leven. We onderzoeken wat je tegenhoudt en doorbreken die blokkades, niet met kracht maar met liefde. Je ontdekt dat je alles kunt waar je zelf in gelooft. Je gaat leven vanuit wat goed voelt en dat laat jou ontspannen stralen.

Ontspannen stralen

Alles wat je nodig hebt zit al in je

 

“Toen ik vastliep in het maken van een belangrijke beslissing heeft Martine mij begeleid. Ze stimuleerde mij om te luisteren naar de signalen die mijn lijf gaf, in plaats van het redeneren vanuit mijn hoofd. Een van haar grote krachten vind ik haar ruimdenkendheid, het inbrengen van nieuwe perspectieven, waardoor het makkelijker wordt om nieuwe mogelijkheden te zien (en voelen).”

Marije Verbeek

Waar kan ik je mee helpen?

In jezelf geloven

Het begint allemaal met oprecht van jezelf houden. Zelfvertrouwen laat je stralen, wat er ook gebeurt. Dit is ook voor jou mogelijk. Ik help je daarbij door je een veilige plek te bieden waarin je oude patronen loslaat en ontdekt wat je nu nodig hebt. Voor veel van mijn klanten is het in de eerste plaats belangrijk om te leren hoe je echt kunt ontspannen. 

We zoeken naar dat wat voor jou werkt, ik heb niet alle antwoorden, maar ga samen met jou een innerlijke reis maken. Alles wat jij nodig hebt, zit al in jou. 

Je purpose ontdekken

Ik geloof dat je altijd een keuze hebt. Je kunt alles wat je denkt dat je kunt. Alles waar je in gelooft is mogelijk. De echte vraag is waar jij ten diepste naar verlangt. Welk leven gun jij jezelf?

You live the life you were brave enough to create

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?  Wat is jouw purpose? Wat geeft voldoening en waar wil jij je tijd en energie in stoppen?

Als je dat weet, maak je keuzes die goed voelen voor jou.

Implementeren in je leven

Als je weet wat je wilt en gelooft in wat je kan, dan is het alleen nog de vraag: hoe ga je het doen? Wat is er voor nodig om jou dromen waar te maken en hoe zet je je missie om in actie – dat gaan we samen uitvogelen.

In deze fase ga je experimenteren. Dat is een fijne manier om te ontdekken hoe jij grootste dromen kunt omzetten in een haalbaar plan. Want alleen door te doen, kom je er achter in welke vorm jij jouw purpose in de wereld wilt brengen. 

“Bij coaches heb ik soms het gevoel dat ze ‘niet echt’ zijn. Bij Martine is dat helemaal niet zo. Ik kan het niet goed uitleggen, maar het voelt gewoon goed bij haar!”
Ilse van Bruggen

Benieuwd naar de 
mogelijkheden?

Ik maak gebruik van de ruimte, voorwerpen en beweging om je in het moment te laten ervaren waar het echt om gaat. Daardoor voel je wat je nodig hebt en zie je wat je te doen hebt. Die helderheid, gecombineerd met energie om in actie te komen, maakt een wereld van verschil. 

Ik zie coaching als een samenwerking, waarbij de klik tussen jou en mij essentieel is. Er is een basis van vertrouwen nodig om te werken op de diepe lagen van jou identiteit, waar de verandering blijvend effect heeft. Daarom begint het altijd met een persoonlijke kennismaking.  Jij kunt me dan vertellen wat je verlangen is (of waar je pijn zit) en ik jou kan laten ervaren wat ik in huis heb om je daarbij te helpen. Als we allebei het gevoel hebben dat we een match zijn, gaan we verder. 

De trajecten die ik aanbied zijn maatwerk. Neem even contact op voor een prijsindicatie. 

Heb je één concrete vraag of behoefte aan een losse vervolg sessie, dan is een deep dive sessie van 250 euro geschikt voor jou. 

Dit zeggen anderen over hun ervaringen:

“Dankbaar ben ik voor de spontane en snel geplande online sessie met Martine.
Ik heb al vaker deelgenomen aan opstellingen maar ik kwam niet eerder zo snel, en dan ook nog via de digitale snelweg, tot de kern. Het gevoel wat loskwam heeft me laten zien welke weg ik in mag slaan en me enorm gemotiveerd om dat ook meteen te doen.”
Amasja van Gurp

Martine stelde de juiste vragen. Het ging niet eens meer om de hulpvraag, dit ging veel meer over wie ik ben. Over het continue willen compenseren voor hetgeen er door generaties voor mij is verpest. Dit ging over de belofte die ik mijzelf als kind heb gedaan. De belofte om
de beste versie te worden van alles wat er in mij zat. Ik kreeg een flashback naar een situatie uit mijn jeugd. Het beeld was niet prettig, ik werd geconfronteerd met een heel verdrietig meisje. Een meisje dat zichzelf oppepte. Een meisje dat zichzelf belooft had het te gaan maken. Niet alleen als zakenvrouw, maar ook als moeder.
En toen brak ik. Want ik besefte mij, dat alles wat ik ooit hoopte te worden, ik inmiddels ben.
Dank je wel lieve Martine voor deze ervaring.
Het heeft mij weer in mijn kracht gezet. Het heeft er voor gezorgd dat ik de hulpvraag kan laten voor wat het is, want het is niet aan mij. Het is ook niet nodig, want alles wat ik ooit wilde zijn, ben ik al.
Melina van der Veen-Melikidis

“Zo ontspannen heb ik me in jaren niet gevoeld! Mag ik hier nog even blijven? Ik wil niet weg”

Mariska Hilberding

“Iedereen zou een beetje Martine in z’n leven moeten hebben.”

Angelique Verhoef