fbpx

InnerSpace
Opstelling

Weet je ergens diep van binnen dat er meer in je zit maar stroomt het nu niet lekker? Wil je een keuze maken maar blokkeer je ergens? Verlang je er naar om je veilig te voelen, in jezelf? Verbonden met je core en van daaruit met de ander?

Ontdek de kern en laat je leven weer vrij stromen tijdens een InnerSpace opstellingsdag. Meld je aan voor 1 of alle 4 de opstellingsdagen hieronder.

Herken je dit?

$
Je wilt meer tijd voor jezelf en weet dat je wat vaker 'Nee' mag zeggen
$
Je hebt het gevoel dat er meer in je zit, maar het komt er maar niet uit
$
Je voelt al een tijdje dat je het anders wilt, maar durft de keuze niet te maken
$
Je verlangt naar diepe verbinding, maar het lukt je niet om echt contact te maken met anderen. Alles lijkt oppervlakkig en vluchtig

REVIEW.

“Dankbaar ben ik voor de spontane en snel geplande online sessie met Martine.
Ik heb al vaker deelgenomen aan opstellingen maar ik kwam niet eerder zo snel tot de kern. Het gevoel wat loskwam heeft me laten zien welke weg ik in mag slaan en me enorm gemotiveerd om dat ook meteen te doen.”

Amasja van Gurp

Na een InnerSpace opstelling ervaar je:

N
meer innerlijke rust
N
verbinding met jezelf en anderen
N
helderheid over wat je te doen hebt
N
energie om in actie te komen
N
dat het leven meer kleur krijgt
N
dat je makkelijker keuzes maakt en om hulp vraagt
N
het vertrouwen dat je op het juiste pad bent
N
dat je durft te zijn wie je werkelijk bent

Thema’s

 1. Thuiskomen in jezelf

In dit drukke leven kan je continu bezig zijn met wat er van je verwacht wordt, wat er nog gedaan moet worden en of je het allemaal wel goed doet. We vergeten vaak om even de tijd te nemen om naar binnen te keren en te voelen dat alles wat je nodig hebt al in je zelf zit. Tijdens deze opstellingendag gebruiken we een methode die je op dieper niveau contact laat maken met je eigen kern. En waar nodig ruimen we blokkades op.

2. Veilig in je eigen lichaam

Als je eens iets hebt meegemaakt waar je van geschrokken bent of wat je pijn gedaan heeft, kan het zijn dat het onveilig voelt om bewust aanwezig te zijn in je eigen lichaam. Zonde, want je lichaam geeft prachtige signalen die je gidsen op jouw pad. Om daar weer naar te kunnen luisteren, gaan we tijdens deze dag dieper in op dat wat er nog in de weg zit om je weer helemaal veilig te voelen. 

3. Diepe ontspanning

In alle hectiek van het leven kan het lekker zijn om je even helemaal terug te trekken en je te laten dragen. Kun jij jezelf dat gunnen of zit er nog iets in de weg waardoor je altijd aanstaat? Steeds maar doorgaat, terwijl je verlangt naar ‘even helemaal niets moeten’? Hoe voelt het eigenlijk in je lichaam om helemaal ontspannen te zijn? Op deze dag ga je ontdekken hoe je jezelf meer rust kunt gunnen. Het is vaak veel simpeler dan je denkt. 

4. Verbinding & liefde

Uiteindelijk verlangen we er allemaal naar: verbinding en liefde. Het gevoel van samenzijn, erbij horen en verbonden zijn met een groter geheel. Hierbij kan het zijn dat je het jezelf niet toestaat, wellicht omdat je pijn uit je verleden nog niet hebt losgelaten of denkt dat je het niet waard bent maar eerst nog moet verdienen. Wil je ervaren hoe het is om te verbinden en liefde te voelen zonder er iets voor te moeten doen? In deze opstellingendag gaan we daar contact mee maken. 

Alles wat je nodig hebt, zit al in jou.

Alle praktische informatie

N
De geplande dagen zitten vol. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst
N
Investering 95 euro per dag (early bird prijs), daarna 125 euro
N
Locatie: Utrecht
N
Inclusief thee, snacks en soep
N
Maximaal 8 deelnemers

Wat is een opstelling?

Bij een opstelling maken we het onzichtbare zichtbaar. Onbewust hebben we gedurende ons leven allerlei overtuigingen opgepikt, die ons op het moment zelf veilig hielden. Maar nu dienden ze je niet meer. Om verder te komen zitten ze in de weg. Met een opstelling maken we dat wat er in jouw binnenwereld speelt zichtbaar, sporen we de blokkades op en brengen we weer beweging in je systeem. Als het binnen in jou weer kan stromen, gaat het ook in de rest van je leven makkelijker stromen.

Elke opstellingen dag heeft een eigen thema. Je kunt deelnemen aan een van de dagen of aan de reeks van 4. We werken met een groep van maximaal 8 deelnemers. In de deel ronde aan het begin krijgt iedereen de kans om zijn vraag in te brengen. Daarmee openen we het veld. Gezamenlijk voelen we aan met welk vraagstuk we de opstelling starten. De anderen kunnen als representant een rol krijgen, waarbij de ervaring leert dat je altijd precies op de plek terecht komt die op dat moment nodig is voor jou om verder te komen.

Dit betekent dus dat je niet altijd met je eigen vraag zult werken, maar wel altijd áán je eigen proces werkt. Het leven geeft je niet altijd wat je wilt, maar wel altijd precies wat je nodig hebt. En dat is zoveel krachtiger.

Toen ik vastliep in het maken van een belangrijke beslissing heeft Martine mij begeleid. Ze stimuleerde mij om te luisteren naar de signalen die mijn lijf gaf, in plaats van het redeneren vanuit mijn hoofd. Een van haar grote krachten vind ik haar ruimdenkendheid, het inbrengen van nieuwe perspectieven, waardoor het makkelijker wordt om nieuwe mogelijkheden te zien (en te voelen). 

Marije Verbeek

Veel gestelde vragen

Wanneer zijn de opstellingsdagen?

De geplande dagen zitten vol. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er een plek vrijkomt of nieuwe data bekend zijn, laten we het je weten. 

Kan ik 1 losse dag mee doen?

Ja, je kunt 1 losse dag mee doen of meerdere dagen. Als je aan de reeks van 4 dagen meedoet, kun je het pakket van 333 euro aanschaffen.

Wat zijn de thema's?

Elke dag heeft een eigen thema. De thema’s van de komende dagen zijn:
– thuiskomen in jezelf
– veilig in je eigen lichaam
– diepe ontspanning
– verbinding & liefde

 Op alle dagen besteden we aandacht aan veiligheid, ontspannen en verbinden. Dat is een belangrijke basis om vanuit te kunnen werken. 

 

Waar is het?

Een fijne locatie in Utrecht, die goed bereikbaar is met de auto en met OV. Na aanmelding krijg je de details.

Hoe kan ik me aanmelden?

Klik hier om je aan te melden. Na aanmelding ontvang je een mail met alle praktische informatie. Wil je aan de hele reeks meedoen, klik dan hier.

“Zo ontspannen heb ik me in jaren niet gevoeld! Mag ik hier nog even blijven?”

Mariska, 32

“Iedereen zou een beetje Martine in z’n leven moeten hebben”

Angelique