fbpx

Nieuwe podcast: InHerSpace – Present

Goedemorgen, het is alweer een jaar na de laatste aflevering. De tijd vliegt voorbij, dus ik zal het wel naar m’n zin hebben ūüėČ Dit leek me een goed moment voor een terugblik, een vooruitblik.. en een belangrijke uitnodiging: je mag meer in het hier & nu zijn. (Yep, talking to myself).¬†

Ok√©, het eerlijke verhaal is dat mijn coach me een schop onder m’n kont gegeven heeft omdat ik al tijden zeg dat ik weer wil podcasten. Ik vind het super leuk om mijn ervaringen te delen en hoor ook regelmatig dat iemand iets heeft gehad aan de vorige afleveringen. Zonde dus dat ik al een jaar lang al mijn levenslessen voor mezelf houd 🙈

Dus, daar komt ‘ie dan:

✨✨✨ Seizoen 2, episode 1¬†

Shit meemaken en daar levenslessen uithalen, is wat ik doe. Die lessen geef ik vervolgens met liefde aan je door, hoef jij niet alles zelf te ontdekken.¬†You’re welcome 😉

Herken je iets in dit verhaal? Zit je met vragen of wil je zelf iets delen? Laat het hieronder weten of deel het met me via team@martinevandendool.com

Leuk als je me laat weten als je deze aflevering gehoord hebt, dat mag met een kort, maar krachtige Ahe of Aho. Dat gebruik komt van de Lakota people, een native¬†American tribe. Het betekent zoveel als: “Het is gezegd”, als je klaar bent met praten. En “Het is gehoord” als je als luisteraar ermee reageert.

Als je graag wat uitgebreider reageert, voel je vrij! Had je een “aha!” momentje, dan hoor ik heel graag welk inzicht je uit het verhaal gehaald hebt. Heb je nog een vraag? Stel hem alsjeblieft. Er zijn geen domme vragen, alleen mensen die dom blijven omdat ze geen vragen stellen.¬†

Ahe. 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *