Selecteer een pagina

Safe space

Ruimte om helemaal jezelf te zijn en te ontdekken wat dat voor jou betekent

Hoe zou het zijn om te voelen dat je helemaal welkom bent? Dat je erbij hoort. Dat jij er mag zijn en je niet hoeft aan te passen. Je hoeft niet na te denken over wat je zegt en hoe je over komt. Een plek waar je je zorgen en schaamte kunt delen en, in plaats van de afwijzing die je misschien verwacht of gewend bent, ontvang je liefde en steun. 

Wil je die ruimte voor jezelf ervaren?

Herkenbaar?

  • Je hebt op zich een prima leven, maar toch voelt het alsof er iets mist.
  • Je werkt hard en bent succesvol, maar het geeft je geen voldoening.
  • Je voelt je vaak alleen of anders dan de rest. Jij hoort er niet bij.
  • Je past je vaak aan, aan wat (je denkt dat) anderen van je verwachten.
  • Je zou wel meer vanuit jezelf willen leven, maar je weet niet hoe.
  • Je hebt al van alles geprobeerd, maar de resultaten zijn niet blijvend.

Wat belemmert je?

Waarschijnlijk zit je angst je in de weg. Niet erg, dat hebben we allemaal. Maar de vraag is of jij je daar nog langer door wilt laten leiden, of dat jij klaar bent om zelf de leiding over je leven te nemen.

Stap dan in deze safe space, waar ruimte is om helemaal jezelf te zijn en te ontdekken wat dat voor jou betekent. We kijken samen naar wat er speelt in jouw leven. Waar je vastloopt en wat jij nodig hebt om met liefde een ander pad te kiezen. Vaak proberen we veranderingen te forceren, zijn we aan het vechten met wat er is. Maar juist door toe te laten wat er is, kun je er op een zachte manier mee werken. Dan kost het je geen kracht meer, maar gaat het stromen.

Gevoelens willen gevoeld worden

Stel je voor…

Dat jij meer ruimte in mag nemen dan je nu doet.

Gun jij jezelf de kans om te ontdekken wat er mogelijk is? Als je er naar verlangt om  je mooiste leven te leven, begint dat bij ontdekken wat bij je past. Vervolgens kun je met de juiste support de stappen zetten om het werkelijkheid te maken. Dit kan je leren.

   

Hoe zou het voor je zijn als je…

N
Elke dag wakker wordt met zin in de nieuwe dag
N
Durft te zijn wie je bent
N
Weet wat je wilt en gelooft dat je het kan bereiken
N
Lief mag zijn voor jezelf
N
Loslaat wat je tegenhoudt
N
Overal voelt dat je thuis bent, omdat je bij jezelf bent thuisgekomen
N
Voelt dat je gesteund mag worden
N
Groots dromen niet meer eng vindt

Safe Space is..  

N
een veilige plek voor 10 vrouwen
N
Een online traject van 3 maanden
N
Ruimte om helemaal jezelf te zijn
N
Een plek waar je gesteund wordt en steun geeft
N
De tools krijgen om stappen te zetten, maar juist ook leren om met je emoties te zijn
N
Een community van gelijkgestemden
N
Je mag jezelf zijn, aanpassen is niet meer nodig
N
Je hoeft het niet alleen te doen. Samen komen we verder

Wat kan je verwachten?

In het programma komen de volgende thema’s aan bod:

N
Je vrij voelen om te zijn wie je bent, waar je ook bent
N
Verbinding met je intuïtie
N
Beslissingen van binnenuit nemen die bij je passen
N
De kracht van kwetsbaarheid omarmen
N
Grenzen herkennen en aangeven, zonder gedoe
N
Je dankbaar voelen voor al het moois in je leven
N
Visualiseren van je grootste dromen
N
In actie komen

Hou jij van jezelf?

Om meer zelfliefde te ervaren is het belangrijk dat je verwachtingen leert loslaten en om je eigen keuzes te maken. Om helemaal jezelf te zijn, op alle vlakken in je leven. Als wat je denkt, voelt, zegt en doet met elkaar aligned is, voel je je gelukkiger.

Maar hoe ga je van jezelf houden? Dit leer je nergens. Niet op school en vaak ook niet van je ouders of verzorgers. En laat dat nu net essentieel onderdeel zijn om fijner in het leven te staan. 

Gelukkig kun je het stap voor stap leren. Safe Space is de ideale plek om dat te doen. Want ik gun jou een leven dat licht en zacht voelt. 

Wat krijg je?

Een veilige plek om helemaal jezelf te zijn

N
Een transformatief traject van 3 maanden
N
6 live sessies van 2 uur met de groep
N
Video's met tools en opdrachten om zelf te doen
N
Een community met dagelijkse support
N
Visualisatie om je persoonlijke intentie te zetten
N
Tijdelijke bonus: Gratis 1 op 1 sessie om je persoonlijke doel te verhelderen

€ 250 per maand (3 termijnen) of € 75o € 65o in 1 keer

Ja, ik stap in Safe Space en betaal in 3 termijnen

Heb je vragen? Wil je even kennismaken?
Plan dan een vrijblijvend gesprek via deze Calendly link
App me even: 06-28123173 of mail info@martinevandendool.com

Je gaat ontdekken hoe:

N
Je meer ruimte voor jezelf maakt
N
Je meer kan genieten van je leven door in het hier en nu te zijn
N
Je leert meer van jezelf te houden
N
Waar je tegenaan loopt om meer geluk en positiviteit te ervaren
N
Wat je kan doen om meer levenslust en vertrouwen te ervaren over de toekomst

Wie ben ik?

Mijn naam is Martine van den Dool (31 jaar). Ik ben opgegroeid in Nieuwpoort, een klein dorp (met stadsrechten) in Zuid-Holland. Zodra ik kon ben ik naar Utrecht verhuisd, waar ik Sociale Psychologie heb gestudeerd. Daarna ben ik voor een relatie naar Haarlem gegaan, waar ik nu nog woon. Een groot deel van de tijd ben ik bij mijn vriend in Nijmegen. Ik ben al zo lang als ik me kan herinneren geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling.

Ik ga eerlijk met je zijn. Ik heb ook niet alle antwoorden op de vragen die we in het leven tegenkomen. Maar wat ik wel weet, is dat het zoveel mooier is om dit wat we ‘leven’ noemen samen te doen. De afgelopen jaren ben ik onderdeel geweest van verschillende tribes, vrouwencirkels en sisterhoods – of hoe je dit ook maar wilt noemen. En dat was heerlijk. 

Daarnaast heb ik een persoonlijke reis gemaakt, een zoektocht naar wat werkt voor mij. Ik moest wel, want 3 jaar geleden kwam ik thuis te zitten met een burn-out. En ik voelde dat ik tot de bodem had uit te zoeken wat me zo ver gedreven had, dat ik mijn lichaam compleet had uitgeput. Ik heb tientallen hulpverleners en coaches gesproken, in alle soorten en maten, allemaal met hun eigen visie. Bij sommigen heb ik een behandeling of traject gevolgd, bij anderen voelde ik meteen: dit gaat me niet helpen. 

Wat ik zoal gedaan heb: bonding therapie, een opleiding psychodrama en trauma verwerking, familie-opstellingen, haptonomie, embodiment, mindfulness, the work, cognitieve gedragstherapie, osteopathie, mesologie, psychotherapie, EMDR, energetische massages, zweethutten, healings, innerguidance. En van al die dingen heb ik wel iets geleerd.  

Nu kan ik me voorstellen dat jij niet de tijd (en het geld) hebt om alles zelf te gaan proberen. Daarom heb ik voor je uitgezocht wat werkt en deel ik de beste lessen met alle liefde met je. Ik geloof dat jij daarmee snel helder krijgt waar je behoefte aan hebt.

Wat is de kern?

Als ik het terug breng tot de kern, leefde ik vanuit de overtuiging: ik ben niet goed genoeg. Ik werkte zo hard om te compenseren voor dat wat ik dacht dat ik tekortschoot. Want als mensen door zouden krijgen dat er iets mis was met me, dan zouden ze me vast in de steek laten. Dat zou pijn doen en dat wilde ik koste wat het kost voorkomen. (Want ik had nog niet geleerd hoe ik kan omgaan met dat soort heftige emoties.)

Maar onbewust deed ik mezelf toch pijn. Ik ging over mijn eigen grenzen tot letterlijk mijn hele lichaam pijn deed. En erger: ik paste me zoveel aan anderen aan, dat ik mezelf kwijtraakte. Jezelf in de steek laten, is zoveel pijnlijker dan afgewezen worden door anderen. 

Inmiddels weet ik hoe ik voor mezelf kan zorgen, zowel praktisch als emotioneel. Voor het praktische stuk heb ik allerlei tools, die ik graag met je deel. Sommige daarvan ken je wellicht al, zeker als je al wat ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling. Veel cursussen en coaches houden echter geen rekening met het emotionele stuk, wat je ook nodig hebt om blijvend te groeien. Anders zijn de tools slechts trucjes, die hun effect verliezen zodra je een slechte dag hebt of je motivatie weer verliest. Want laten we eerlijk zijn: hoe vaak heb jij al een goed voornemen gehad, wat je niet in de praktijk hebt gebracht?

Uiteindelijk gaat het wat mij betreft allemaal over terugkomen bij je eigen kern. Leren in te tunen op je innerlijke wijsheid, je intuïtie.. én durven vertrouwen dat je diep van binnen al weet wat goed voor je is. Of je nu gelooft dat dit de stem van God, het universum of je zelf is, maakt eigenlijk niet uit. Wat mij betreft is het allemaal hetzelfde en komt het er vooral op neer dat je leert om er naar te luisteren en er naar (durft) te handelen.

Voor wie is het?

De meeste dingen in jouw leven lopen wel lekker, maar ergens voel je ook dat het anders kan. Je bent altijd op zoek naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je wilt graag groeien. Altijd maar op zoek.. omdat je het gevoel hebt dat er iets mist.

 

Je leven voelt niet compleet, maar je weet eigenlijk niet wat er ontbreekt. 

Je hebt in je leven veel verschillende rollen. Je bent een professional (als ondernemer of werknemer), je bent een dochter en misschien ook al moeder. Je bent een partner, een vriendin, een zus, een tante.. Maar wanneer ben je eigenlijk gewoon jezelf?

 

Je bent er klaar voor om ruimte voor jezelf te maken. Je wilt de stukken waar je vastloopt niet met kracht doorbreken, maar vanuit liefde loslaten. Je wilt balans voelen tussen hoofd, hart en lichaam en vanuit zachtheid omgaan met de pieken en dalen van het leven. Je wilt de reis maken naar leven vanuit je intuïtie en je daarin niet alleen voelen, maar juist zonder oordeel samen zijn met een prachtige groep vrouwen die elkaar supporten. 

Veel gestelde vragen

Wanneer start het programma?

De eerste groep start op woensdag 2 februari met om 20.00 uur de eerste live sessie. Deze groep zit vol.

De volgende ronde start in april of mei. Wil je daar aan mee doen? Plan dan nu alvast een kennismakingsgesprek via deze link.

De exacte dagen en tijden voor de live sessies van deze ronde zijn nog niet bekend. Wil je meer weten of je alvast aanmelden, plan dan ook een afspraak via deze link.

Wanneer zijn de live sessies?

De live sessies zijn op woensdag ochtend  van 10.00 tot 12.00 uur of woensdag avond van 19.00 tot 21.00 uur.  

De eerste groep start op woensdag 2 februari, met de eerste live sessie om 20.00 uur. De groep is bijna vol. Wil je nog aan deze groep meedoen, plan dan snel een kennismaking in via deze link.

De volgende groep start in maart/april. Wil je daar aan meedoen, kun je ook nu al een kennismaking plannen via deze link.

Wat als ik niet bij alle live sessies kan zijn?

Geen probleem. De sessies worden opgenomen, zodat je ze kunt terugkijken op een moment dat het jou goed uitkomt. Je houdt minimaal 6 maanden toegang tot al het materiaal.

Zitten er ook 1 op 1 sessies met Martine bij?

Nee, dit programma is een groepstraject met 6 sessies en dagelijkse begeleiding in de community. Uiteraard mag je al je persoonlijke vragen stellen, maar deze zal ik in de groep beantwoorden, zodat iedereen er van kan leren. 

Wel bied ik tijdelijk als bonus een 1 op 1 sessie om je persoonlijke doel helder te krijgen. Deze sessie duurt 30 minuten en vindt plaats voor de start van de 1e groep sessie. 

Hoeveel tijd kost het programma?

Elke 2 weken is er een live sessie van 2 uur. In totaal zijn er 6 sessies. Daarnaast krijg je opdrachten, waar je een half uur per week tot 1 uur per dag mee bezig kunt zijn. Het is aan jou hoeveel tijd je daaraan wilt besteden. Het is ook afhankelijk van het persoonlijke doel dat je stelt. Waar wil jij over 3 maanden staan? Hoe wil jij je dan voelen?

You can do anything | Brouwersvaart 118B, 2013RD Haarlem | KvK: 73183059 | BTW NL001174955B30 | © 2018-2022