fbpx

You can do
anything

Heb je het gevoel dat je meer uit je leven kunt halen dan je nu doet? Zit je even in een dip en wil je het leven graag weer van de zonnige kant bekijken? Weet je niet goed waar je moet beginnen?

Ik help je graag op weg!

Ik geloof…

dat je alles kunt wat jij denkt dat je kunt. Ik bied je een veilige plek waarin je leert om in jezelf te geloven en je eigen keuzes te maken. Je mag groots dromen. Ik bied je het vertrouwen waardoor je in beweging durft te komen. Je mag gaan leven zoals je altijd al verlangde. Je gaat zo lekker in je vel zitten, dat je je thuis voelt, waar je ook bent.

Samen ontdekken we wat je grootste droom en je diepste verlangen is. We kijken hoe dat verschilt met waar je nu staat in het leven. We onderzoeken wat je tegenhoudt en wakkeren je innerlijke vlam aan. Dat geeft zoveel energie, dat jij straks niet meer te stoppen bent.

Vervolgens gaan we onderzoeken hoe jij dat gat kunt overbruggen.

Ik geloof dat jij dat kan. 

Ben jij een…

(bijna) 30’er

en ben je niet helemaal happy met waar je staat in het leven?

Is het net even anders gelopen dan je verwacht had? Heb je je huisje, boompje, beestje nog niet op orde en vraag je je af of het ook anders kan?

een ambiteuze professional

en wil je alles uit je werk én je leven halen?

Heb je een droom, maar weet je niet hoe je hem waar maakt? Heb je stiekem een verlangen, maar durf je er niet voor te gaan? Voel je dat er meer in het leven zit, maar twijfel je waar je moet beginnen?

Wat zeggen anderen?

Martine luistert oprecht naar je. Ik voelde me begrepen. Door de oefeningen die we deden, kwam ik tot het inzicht dat ik nodig had om weer in beweging te komen.

Ik had niet verwacht dat coaching zo snel en zoveel resultaat op zou leveren. Ik kwam met een vraagstuk over m’n werk, maar het traject prive heeft ook een positief effect gehad.

Zonder de gesprekken met Martine zou ik het nooit aangedurfd hebben om te solliciteren voor de functie die ik nu heb. Daar ben ik zo blij mee!

You can do anything | Charley Tooropstraat 12, 3544 MR, Utrecht | KvK: 73183059 | BTW NL001174955B30 | © 2018-2023