fbpx

You’ve got mail

Lees nog even verder..

Je ontvangt binnen enkele minuten de gratis visualisatie in je inbox. Daarmee kun je meteen meer verbinding maken met je eigen hart.

Lees nog even verder als je ook een hele fijne, praktische oefening voor nóg meer verbinding en zelfliefde wilt ontvangen.

Er staat een hele mooie, eenvoudig te volgen practice voor je klaar. Die helpt je om de relatie met jezelf op alle niveaus verder te verdiepen. Je kunt deze oefening dagelijks doen en je merkt er direct effect van.

Deze zelfliefde oefening is voor jou wanneer je:

$

Graag (nog) liever voor jezelf wilt zijn

$

Een makkelijke practice zoekt, die je steeds weer kunt herhalen voor je dagelijkse dosis zelfliefde

$

Diepe ontspanning wilt voelen

Omdat ik heel graag meer liefde in de wereld breng, kun jij deze zelfliefde oefening nu voor € 11,- in plaats van € 44,- aanschaffen.

Ontspannen stralen

Alles wat je nodig hebt zit al in je

 

✨ Volgens mij ben jij gemaakt om ontspannen te stralen ✨

Voel je dat nu even niet? Of verlang je juist naar (nog) meer? Meer rust, meer sparkle, meer liefde?

Dan is deze oefening helemaal gemaakt voor jou!

In een video die ik speciaal voor jou heb opgenomen, neem ik je in 3 kwartier mee in een simpele, maar hele krachtige manier om een betere band met jezelf te hebben. Je leert een tool die je dagelijks kunt toepassen, waar je ook bent.

Meer zelfliefde hoeft helemaal niet zoveel tijd te kosten. Als je de oefening dagelijkst 10 minuten doet, merk je al verschil. Je hebt er niets voor nodig, behalve je eigen lichaam, je aandacht en wat tijd. In de uitleg vertel ik je alles wat je moet weten en daarna kun je direct de oefening doen.

“Zo ontspannen heb ik me in jaren niet gevoeld! Mag ik hier nog even blijven?”

Mariska Hilberding

“De online vrouwen cirkels met Martine waren hele fijne avonden waar ik nieuwe inzichten heb opgedaan. Martine begeleidde ons op een rustige maar duidelijke manier, met fijne oefeningen. De groep werd zo een veilige cirkel waarin ruimte en aandacht was voor iedereen.”

Kelly

“Iedereen zou een beetje Martine in z’n leven moeten hebben.”

Angelique Verhoef

Als je tot hier gelezen heb, dan heb je er waarschijnlijk behoefte aan. Gun het jezelf vandaag nog voor slechts 11,- euro