Over
Martine

Er is zoveel moois te beleven op deze wereld, zonde om er niet van te genieten.

Hi, ik ben Martine

Toen ik opgroeide was ik extreem bang om te laten zien wie ik was. Ik werd zo goed in het verbergen van mijn ware zelf, in het proberen te voldoen aan de verwachtingen die (ik dacht dat) anderen van me hadden, dat ik uiteindelijk vergat wie ik zelf ben.

In de afgelopen jaren heb ik mezelf ont-wikkeld en met elke laag (wikkel) die ik eraf haal, kom ik dichter bij mijn kern. Met elke stap die ik zet, voel ik me levendiger en vrijer. Er ontstaat steeds meer ruimte voor persoonlijke groei. Ik leer elke dag. Ik zet mezelf nu op de eerste plaats, ik heb geleerd dat dat mag. Ik ben dankbaar voor wat ik wél heb en ik maak keuzes die goed voelen voor mij. 

Mijn belangrijkste waarden

N
Vrijheid
N
Persoonlijke groei
N
Anderen inspireren om voor hun eigen pad te kiezen

Keuzevrijheid

Ik geloof dat je altijd een keuze hebt. Door verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes, krijg je meer grip op je gedachten en emoties. Je gaat je leven leiden op basis van jouw verlangen. Op jouw voorwaarden. Bewust, met intentie.

Balans & vitaliteit

Ik wilde altijd alles uit het leven halen. En nog steeds wil ik vaak te veel en te snel gaan. Maar ik weet nu dat ik opbrand, als ik steeds op volle snelheid doorga. Als je consistent aan je doelen wilt blijven werken, dien je jezelf ook tijd voor rust en ontspanning te geven. I learned the hard way: balanceren tussen ambitie en plezier is essentieel voor je vitaliteit. Je hebt energie nodig om dingen te doen en ervan te kunnen genieten.

Personal growth hacker

Ik heb psychologie gestudeerd en ben in 2018 opgeleid tot coach. Ik zie mezelf als een personal growth hacker. Ik help je effectief om te groeien op de vlakken die voor jou belangrijk zijn. Dat groei-proces versnellen, daar kom ik graag mijn bed voor uit.

Als personal growth hacker, coach ik graag ambitieuze mensen die zoveel mogelijk uit hun werk én hun leven willen halen. Ik help je om je vrij te voelen, zodat je durft te doen waar je stiekem altijd al naar verlangde. Dit begint allemaal met onvoorwaardelijke zelfliefde. Daar ga je van stralen.

Je kunt alles wat je wat je denkt dat je kunt. Maar je kunt niet alles tegelijk. Je tijd en energie zijn beperkt. Dus de grote vraag is: Waar kies jij voor?

Gratis e-book

7 praktische stappen
om positief 30 te worden

Martine van den Dool

06 28 123 173

info@martinevandendool.com

Privacy policy | Contact | You can do anything | Brouwersvaart 118B, 2013RD Haarlem | KvK: 73183059 | BTW NL001174955B30 | © 2019-2021