Selecteer een pagina

Martine

Ontspannen stralen is mijn super power.

Er is zoveel moois te beleven op deze aarde, zonde om er niet van te genieten.

Over mij

Toen ik opgroeide was ik extreem bang om te laten zien wie ik was. Mijn hele schooltijd probeerde ik zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Ik werd zo goed in het verbergen van mijn ware zelf en in het proberen te voldoen aan de verwachtingen die (ik dacht dat) anderen van me hadden, dat ik uiteindelijk zelf vergat wie ik eigenlijk ben.

In de afgelopen jaren heb ik mezelf ont-wikkeld en met elke laag (wikkel) die ik eraf haal, kom ik dichter bij mijn kern. Met elke stap die ik zet, voel ik me levendiger en vrijer. Er ontstaat steeds meer ruimte voor persoonlijke groei. Ik leer elke dag. Ik zet mezelf nu op de eerste plaats, ik heb geleerd dat dat mag. Ik ben dankbaar voor wat ik wél heb en ik maak keuzes die goed voelen voor mij. 

Mijn belangrijkste waarden

N
VOEL: Vrij, Open, Eerlijk, Licht
N
Liefdevol & Schaamteloos
N
Groeibereidheid
N
Ik werk eclectisch, holistisch en trauma-informed

Keuzevrijheid

Ik geloof dat je altijd een keuze hebt. Door verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes, krijg je meer grip op je gedachten en emoties. Jij moet niks, je wílt iets. Je leert je leven leiden op basis van jouw intuïtie en verlangen. Op jouw voorwaarden. Bewust, met intentie.

Balans & vitaliteit

Ik wilde altijd alles uit het leven halen. En nog steeds wil ik vaak te veel en te snel gaan. Maar ik weet nu dat ik opbrand, als ik steeds op volle snelheid doorga. Als je consistent aan je doelen wilt blijven werken, dien je jezelf ook tijd voor rust en ontspanning te geven. I learned the hard way: balanceren tussen ambitie en plezier is essentieel voor je vitaliteit. Je hebt energie nodig om dingen te doen en ervan te kunnen genieten.

Daar komt nog eens bij, dat je misschien op slot bent gegaan door een heftige gebeurtenis. Als je moeite hebt met luisteren naar de signalen van je lichaam, kan het een teken zijn dat er onverwerkt trauma in je systeem zit. Dit kan een heftig verhaal zijn (zoals seksueel grensoverschrijdend gedrag), maar dat hoeft niet. Ook een kleine gebeurtenis, kan grote impact hebben, als je het nog niet helemaal verwerkt hebt. Eigenlijk is elke gebeurtenis, die heftiger en emotioneel meer geladen was dan je op dat moment aankon en klein trauma wat kan leiden tot een blokkade. Vraag je je af of je zo’n blokkade hebt? Stuur me gerust een bericht, dan kijk ik even met je mee 🙂 

Professional space holder

In 2012 heb ik mijn master Sociale Psychologie bij de Universiteit Utrecht gehaald. Daarna heb ik van alles en nog wat gedaan, wat eigenlijk altijd te maken had met persoonlijke ontwikkeling. De diepgang van 1 op 1 werken heeft me altijd gefascineer en in 2018 heb ik de stap gezet door me te laten opleiden tot coach. Daardoor is zowel mijn persoonlijke als professionele ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Vooral herstellen van een burn-out en het verwerken van een trauma uit mijn jeugd, hebben me enorm veel diepgang opgeleverd. Hoewel de weg niet altijd fijn was, geniet ik nu wel van veel meer vrijheid en bewust-zijn. Alsof de wereld die ik altijd alleen maar in zwart-wit-grijs tinten zag, opeens kleur heeft gekregen.

Als professioneel space holder, gids ik graag ambitieuze mensen die zoveel mogelijk uit hun werk én hun leven willen halen. Maar die ergens het gevoel hebben dat er iets mist. Of dat er iets mis is met hen.. Dat ze niet goed genoeg zijn of er niet bij horen. Herken je dat gevoel?

Ik help je ontdekken wat je nodig hebt, om (weer) ontspannen te kunnen stralen. 

Ik werk eclectisch, holistisch en trauma-informed. Dat wil zeggen, ik combineer verschillende methodes en bekijk niet alleen de vraag waar jij mee komt, maar het grotere geheel. Het is mijn doel dat je na het traject op alle vlakken in je leven het verschil merkt.  

Mijn klanten zeggen dat ze zich door het werk met mij weer vrij voelen. Eindelijk echt kunnen ontspannen. Weer veiligheid en verbinding ervaren. Super helder hebben wat ze willen. En durven te doen waar ze stiekem altijd al naar verlangden. Dit begint allemaal met ontspannen en een flinke dosis zelfliefde. Daar ga je van stralen 🔆

En dan komt voor velen de vraag: wat wil ík nu echt?

Ik geloof dit: Jij kunt alles wat je wat je denkt dat je kunt. Maar je kunt niet alles tegelijk. Vooral je tijd is beperkt. Je kunt je aandacht maar op 1 ding tegelijk richten. Dus de grote vraag is: Waar kies jij voor? Wat is het waard om jouw kostbare tijd en aandacht aan te besteden?

Become an Inner Space Traveler

Sign up for the Inner Space and travel along to galaxies deep, deep within 

Als je niet blij wordt van mijn mails, kun je met 1 klik weer afmelden. Want als je niet blij wordt, dan mail ik je liever niet 🙂

You can do anything | Brouwersvaart 118B, 2013RD Haarlem | KvK: 73183059 | BTW NL001174955B30 | © 2018-2022