Selecteer een pagina

Coaching

Soms loop je even vast of zie je het allemaal niet meer zitten. Dan is het heel fijn als er iemand is, die je begrijpt. Iemand die je helpt om te kunnen voelen wat je nodig hebt. Het vanuit een ander perspectief te kunnen zien. Ik bied je graag die veilige plek, waar we samen gaan ontdekken hoe jij (weer) ontspannen kunt stralen.

Een veilige plek…

om te groeien. Je leert weer in jezelf te geloven en je eigen keuzes te maken. Je mag groots dromen. Ik bied je het vertrouwen waardoor je in beweging durft te komen. Je mag gaan leven zoals je altijd al verlangde. Je gaat weer lekker in je vel zitten en voelt je thuis, waar je ook bent.

Samen ontdekken we waar je naar verlangt. We kijken hoe dat verschilt met waar je nu staat in het leven. We onderzoeken wat je tegenhoudt en doorbreken die blokkades, niet met kracht maar met liefde. Je ontdekt dat je alles kunt waar je zelf in gelooft. Je gaat leven vanuit wat goed voelt en dat laat jou ontspannen stralen.

Ontspannen stralen

samen ontdekken wat je nodig hebt

 

“Bij coaches heb ik soms het gevoel dat ze ‘niet echt’ zijn. Bij Martine is dat helemaal niet zo. Ik kan het niet goed uitleggen, maar het voelt gewoon goed bij haar!”
Ilse van Bruggen

Wat kan ik voor je doen?

In jezelf geloven

Het begint allemaal met oprecht van jezelf houden. Zelfvertrouwen laat je stralen, wat er ook gebeurt. Dit is ook voor jou mogelijk. Ik help je daarbij door je een veilige plek te bieden waarin je oude patronen loslaat en ontdekt wat je nu nodig hebt. Voor veel van mijn klanten is het in de eerste plaats belangrijk om te leren hoe je echt kunt ontspannen. 

We zoeken naar dat wat voor jou werkt, ik heb niet alle antwoorden, maar ga samen met jou een innerlijke reis maken. Alles wat jij nodig hebt, zit al in jou. 

Je missie ontdekken

Ik geloof dat je altijd een keuze hebt. Je kunt alles wat je denkt dat je kunt. Alles waar je in gelooft is mogelijk, maar je kunt niet alles tegelijk. Je tijd en energie zijn beperkt. Je kunt je oprechte aandacht maar op 1 ding tegelijk richten. Daarom is het belangrijk om keuzes te maken. 

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?  Wat is jouw missie? Waar wil jij je tijd en energie in stoppen?

Als je dat weet, maak je keuzes die goed voelen voor jou.

Implementeren in je leven

Als je weet wat je wilt en gelooft in wat je kan, dan is het alleen nog de vraag: hoe ga je het doen? Wat is er voor nodig om jou dromen waar te maken en hoe zet je je missie om in actie – dat gaan we samen uitvogelen.

In deze fase ga je experimenteren. Dat is een fijne manier om te ontdekken hoe jij grootste dromen kunt omzetten in een haalbaar plan. Want alleen door te doen, kom je er achter in welke vorm jij jouw missie in de wereld wilt brengen. 

Opties voor 1:1 coaching:

Een traject met mij start altijd met een kennismakingsgesprek. zodat jij kunt checken of je je veilig en prettig voelt bij mij. En ik vertel je eerlijk of ik je kan helpen en zo ja, hoe. Zo niet, dan verwijs ik je door. Na dit gesprek heb je in ieder geval helder wat je vraag precies is. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. 

Interesse? Mail me voor een afspraak

  1:1 Coaching Light

 • Gratis kennismaking
 • 4 online sessies, die je gedurende 3 maanden zelf mag inplannen
 • Met online opstelling, psychodrama, meditatie, visualisatie en wat er verder nodig is om tot de kern te komen
 • Support tussen de sessies door

               Direct beschikbaar, € 497

  1:1 Coaching Premium

  • Gratis kennismaking
  • 10 sessies, die je gedurende 6 maanden zelf mag inplannen
  • Met online opstellingen, psychodrama, meditatie, visualisatie en wat er verder nodig is om tot de kern te komen
  • Ik maak gebruik van de ruimte, voorwerpen en beweging om je in het moment te laten ervaren waar het echt om gaat. Daardoor voel je wat je nodig hebt en zie je wat je te doen hebt
  • Continu support gedurende 6 maanden

                  Direct beschikbaar, € 1447

     Power sessie 1:1

  • Zeer geschikt voor 1 concrete vraag (of als opfrisser)
  • Begeleiding vooraf, zodat we ons tijdens de sessie kunnen richten op dat waar het echt om gaat
  • 1 online sessie van 2 uur
  • Follow-up na 1 week

                  Direct beschikbaar, € 147 

    1:1 Coaching, op locatie

  Hoewel online coaching net zo impactvol is, is het ook mogelijk om elkaar te ontmoeten voor de coaching sessies. Heb je hier interesse in, mail me dan even voor meer informatie. 

                  Wachtlijst, prijs op aanvraag

  Ik kan me voorstellen dat je nu twijfelt welk traject bij jou en jouw vraag past. Snap ik! Gelukkig hoef je nu nog niet te kiezen. Je mag het eerst gratis en vrijblijvend ervaren tijdens ons kennismakingsgesprek. 

  Daarin verhelderen we samen je vraag en ervaar je meteen hoe het is om mij als je coach te hebben. Je mag me tijdens dat gesprek ook al je vragen stellen. 

  Waar wacht je nog op?
  “Dankbaar ben ik voor de spontane en snel geplande online sessie met Martine.
  Ik heb al vaker deelgenomen aan opstellingen maar ik kwam niet eerder zo snel, en dan ook nog via de digitale snelweg, tot de kern. Het gevoel wat loskwam heeft me laten zien welke weg ik in mag slaan en me enorm gemotiveerd om dat ook meteen te doen.”
  Amasja van Gurp

  “Zo ontspannen heb ik me in jaren niet gevoeld! Mag ik hier nog even blijven? Ik wil niet weg”

  Mariska, 32

  Groeps coaching:

     Groepstraject Safe Space

  • Traject van 3 maanden
  • 6 online sessies met een groep van 10 vrouwen
  • 6 modules met opdrachten en verdiepende vragen
  • Continu support gedurende 3 maanden

                  € 250 per maand (3 termijnen) of € 65o in 1 keer

  Lees meer.. 

  Become an Inner Space Traveler

  Sign up for the Inner Space and travel along to galaxies deep, deep within 

  Als je niet blij wordt van mijn mails, kun je met 1 klik weer afmelden. Want als je niet blij wordt, dan mail ik je liever niet 🙂

  You can do anything | Brouwersvaart 118B, 2013RD Haarlem | KvK: 73183059 | BTW NL001174955B30 | © 2018-2022