Coaching

Soms loop je even vast. Dat is niet erg, maar je wilt er natuurlijk niet in blijven hangen. Dan is het heel fijn als er iemand is, die je helpt om weer beweging in je leven te krijgen. Ik bied je graag die veilige plek, waarin we samen kunnen onderzoeken wat je nodig hebt. 

Een veilige plek…

om te groeien. Je leert weer in jezelf te geloven en je eigen keuzes te maken. Je mag groots dromen. Ik bied je het vertrouwen waardoor je in beweging durft te komen. Je mag gaan leven zoals je altijd al verlangde. Je gaat zo lekker in je vel zitten, dat je je thuis voelt, waar je ook bent.

Samen ontdekken we wat je grootste droom en je diepste verlangen is. We kijken hoe dat verschilt met waar je nu staat in het leven. We onderzoeken wat je tegenhoudt en wakkeren je innerlijke vlam aan. Dat geeft zoveel energie, dat jij straks niet meer te stoppen bent.

Je ontdekt dat je alles kunt doen wat je denkt dat je kunt.

Mijn missie is …

jou een veilige plek bieden waar je het gevoel hebt dat je goed genoeg bent.

Hoe kan ik je helpen?

gratis intake

Twijfel je of ik de juiste coach ben voor jou? Plan dan een vrijblijvend intakegesprek om even kennis te maken

 

1 Coaching sessie

  • 1,5 uur
  • Online
  • Voor concrete vragen of als je wilt ontdekken of een coaching traject bij je past

 € 100

Coaching traject

  • Intake
  • 5 sessies van 1,5 uur
  • Online
  • Begeleiding tussen de sessies door

€ 480

You can do anything

you think you can

Dit begint allemaal met oprecht, onvoorwaardelijk, van jezelf houden. Zelfliefde laat je stralen, wat er ook gebeurt. Dit is ook voor jou mogelijk. Ik wil je daar graag bij helpen, door je een veilige plek voor je persoonlijke groeiproces te bieden. 

You can do anything

but not everything

Je kunt alles doen wat je wilt, maar je kunt niet alles tegelijk. Je tijd en energie zijn beperkt. Daarom is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Waar wil jij je tijd en energie in stoppen?

You can do anything

What do you choose?

Ik geloof dat je altijd een keuze hebt. Door verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes, krijg je meer controle over je gedachten en emoties. Je ontdekt dat je alles kunt doen wat je denkt dat je kunt. je gaat je leven leiden op basis van je verlangen. Op jouw voorwaarden. Bewust, met intentie.

 Ik kies voor een leven vol vrijheid en energie. Wil jij dat ook?

Contact

Heb je een vraag? Bel of mail me:

 

 

06 28 123 173

info@martinevandendool.com

5 + 14 =

Follow me