fbpx

Martine:

“Er is zoveel moois te beleven op deze wereld, zonde om er niet van te genieten.” 

Hi, ik ben Martine

Ik leer elke dag, daar geniet ik van. Ik ben dankbaar voor wat ik wél heb en ik maak keuzes die goed voelen voor mij. 

Mijn belangrijkste waarden

N
Vrijheid
N
Persoonlijke groei
N
Anderen inspireren om voor hun eigen pad te kiezen

Keuzevrijheid

Ik geloof dat je altijd een keuze hebt. Door verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes, krijg je meer grip op je gedachten en emoties. Je gaat je leven leiden op basis van jouw verlangen. Op jouw voorwaarden. Bewust, met intentie.

Boekentips

Binnenkort verschijnen hier mijn beste boekentips. Ik ben gek op lezen, jij ook?

Bestel je favoriete boeken hier:

BoekenBoeken

Balans & vitaliteit

Ik wilde altijd alles uit het leven halen. En nog steeds wil ik vaak te veel en te snel gaan. Maar ik weet nu dat ik opbrand, als ik steeds op volle snelheid doorga. Als je consistent aan je doelen wilt blijven werken, dien je jezelf ook tijd voor rust en ontspanning te geven. I learned the hard way: balanceren tussen ambitie en plezier is essentieel voor je vitaliteit. Je hebt energie nodig om dingen te doen en ervan te kunnen genieten.

Personal growth hacker

Ik ben in 2012 afgestudeerd in sociale psychologie en ben me in 2018 opgeleid tot coach. Ik zie mezelf als een personal growth hacker. Ik help je effectief om te groeien op de vlakken die voor jou belangrijk zijn. Dat groei-proces versnellen, daar kom ik graag mijn bed voor uit.

Als personal growth hacker, coach ik graag ambitieuze mensen die zoveel mogelijk uit hun werk én hun leven willen halen. Ik help je om je vrij te voelen, zodat je durft te doen waar je stiekem altijd al naar verlangde. Dit begint allemaal met onvoorwaardelijke zelfliefde. Daar ga je van stralen.

Je kunt alles wat je wat je denkt dat je kunt. Maar je kunt niet alles tegelijk. Je tijd en energie zijn beperkt. Dus de grote vraag is: Waar kies jij voor?

You can do anything | Charley Tooropstraat 12, 3544 MR, Utrecht | KvK: 73183059 | BTW NL001174955B30 | © 2018-2023